Mui Ne: lunch på Breeze

Det här är ett ställe jag gärna rekommenderar för lunch eller eftermiddagsdrink. Du behöver nämligen inte bo på Mui Ne Hills för att ta del av deras restaurang och pool.

Varför du ska gå hit? För det fantastiska utsikten. Perfekt de dagar när vågorna är för höga nere på stranden. Skön loungig stämning här uppe. Maten är dessutom helt ok. Rekommenderar deras spicy Vietnamese salad om du har saknat stark mat i Mui Ne och barnen tipsar om deras Pork with Peanutsauce och Caramelised Chicken.

Det är kul att se hur stället har utvecklat sig under åren. Nu finns tex ytterliggare en pool (som endast är för deras egna hotellgäster) och mer alternativ till boenden.  Här firade vi förresten nyår 2013. Fint läge för sådan kväll!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.