Hoi An: Babas kitchen

Vi är tillbaka i Vietnam och har hunnit flyga till fina Hoi An. ÄLSKAR den gamla stan och är glad att vi bokade tre nätter. Skönt att bara vara här. Ojämnt väder och en långärmad hoodie behövdes på kvällarna. Dagen vi åkte vidare kom 153 mm regn. Men njöt varje minut när vi var här. Magiskt!

Vi var ju lätt over the moon över vår lunch på Babas Kitchen i HCMC. På ett sätt att vi har diskuterat sönder ämnet om det ÄR bättre än Ganesh eller inte. Så när vi läste att de var “nummer 1” i Hoi An enligt TA var det ett enkelt beslut om vart vi skulle äta vår första middag.

Dosas blev det så klart för mig och maken. Fantastiskt bra. Barnen åt inte helt oväntat Navarathman Korma och Butter Chicken. Här serveras Vadas vilket jag inte ser så ofta på indiska menyer. Även här bjuds vi på en liten efterrätt. Underbart! Bra stopp i Hoi An!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.