Lunchtips: Indian Street Food

Precis som tidigare år tappar jag intresse för bloggen i maj månad. Det är för mycket som växer i trädgården som kräver uppmärksamhet om kvällarna. Och jag trivs ganska bra med det.

Nu en månad senare finns en hel del bloggmaterial att damma av. Mest för att komma igång efter ett par veckors frånvaro börjar jag med en snabbrapport från en av Stockholms alla foodtrucks. Under det här året som vi var borta har det kommit hur många som helst. Har du svårt att hålla koll på dem rekommenderar jag hittatrucken.se där du snabbt ser var de befinner sig.

Jag hade lunchdejt med Anna. Vi hade egentligen tagit sikte på en annan foodtruck vid Eriksbergsparken men när vi passerade Indian Street Food och såg deras vegolunch med nybakat indiskt bröd, grillad paneerost, grönsaker och korianderdipp var det oundvikligt att inte stanna till och beställa. Wow. Matigt, fräscht och smakrikt! Det här äter jag gärna igen!

indiantruck

indiantruck1

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Hanna

    Härligt att det finns så många foodtrucks i Stockholm, har inte hunnit testa de i Malmö ännu men det finns i alla fall några stycken där.

    Kram

    1. Elin

      ja det har verkligen eskalerat här, finns hur många som helst… få verkar dock våga sig ut i förortsdjungeln, vilket är lite synd….

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.