Le Steak de Saigon

Le Steak de Saigon är en liten fransk pärla att rekommendera om du får cravings för steak and chips när du är i Ho Chi Minh. Det är trevlig och tillmötesgående service från början till slut. Just denna kväll så var det manfall  pga sjukdom bland personalen och vår servitris hade sitt allra första arbetspass på restaurangen. Dock  var det var verkligen inte något som märktes – så full cred för att servicen flöt på fint. Det är en fin familjär stämning här och jag fick känslan av att en hel del stammisar återkommer här för maten. Ja det kommer vi också att göra!

Vi gillade husets franska röda – Côtes du Rhône Paralelle 45.

Alla fem i familjen beställde flankstek, bearnaisesås och pommes frites (en av oss hann dock somna innan maten kom in pga mycket spring i lekparken men dessto gladare blev de övriga fyra som fick dela på hennes beställning….). En liten förrättssallad med bröd, och ovannämda varmrätt a 200 gram med tillbehör kostar 200 000 dong per person. Väl värt!

En sympatisk ostbricka att runda av middagen med!

Hitta hit: 15 Dong Du, District 1

3 kommentarer

 1. Hanna

  Jag hade absolut haft steak & chips-cravings om jag bott där ni bor, så vilket guldställe!!

  1. Elin

   ja det var så skönt avslappnat och familjärt. Min typ av guldställe 😀

 2. Maria

  Paralelle 45 är en stor favorit hos mig, 98:- på Systembolaget!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.