Överlastat skafferi

Jag har en matlagningssvacka för tillfället. Istället har jag ägnat de senaste veckorna åt att sälja lägenhet, köpa lägenhet och börja planera för renovering av det nya boet. Emellanåt har jag konstaterat att vi måste äta och löst det genom att rusa iväg till något av alla take away-ställen i närheten. Ibland undrar jag om det bara är en fördel att ha de där nödraketerna inom räckhåll.

I den nya lägenheten är köksrenoveringen vår högsta prioritet. Gissa om vi kommer att satsa på att få ett så stort skafferi som möjligt? I den nuvarande lägenheten rasar pastapaket, tepåsar, müslipaket och en gammal chipspåse ur skafferiskåpet när vi öppnar det.

Förutom att jag längtar efter fler köksskåp och en bra arbetsyta blir jag alldeles till mig vid tanken på en ny och maffig gashäll. Har ni några tips?

2 kommentarer

  1. Maria

    En gammal chipspåse?! 😯 I det här hushållet finns det bara 2 sorters chipspåsar, antingen är de oöppnade (mycket ovanligt) eller så är de tomma. :mrgreen:

  2. Anders

    Prova: http://www.wolfappliance.com/GasCooktops/CT36GGasCooktop

    Jag ville ha en ny maffig 42″ LCD, but no, “I really really want(must have…) a new cooktop. Kan inte klaga för mycket, wolfen är fantastisk.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.