Houston, we have a winner

I utlottningen av Ahlgrens rymdfarkoster ställde vi frågan Hur många dygn var Christer Fuglesang i rymden under sitt förra rymduppdrag? och svaret vi sökte var 13, vilket titeln på Christers bok skvallrar om. Med hjälp av slumpen utsågs Ellen till vinnare bland de som gav det rätta svaret. Grattis!

Christer Fuglesang fick inte åka upp i rymden imorse pga vädret, men imorgon görs ett nytt försök. Du kan följa det hela på Rymdkanalen och på Christers Twitter.

4 kommentarer

 1. Oskar

  Hoppas han kommer iväg nu. Annars har Ellen vunnit en godispåse av den sort som Fuglesang SKULLE HA HAFT MED SIG upp i rymden. Inte fullt lika coolt. Men troligen lika gott.

 2. Ellen

  Tackar så mycket!
  Oskar har en poäng där… inte fullt så coolt. Men bror blir nog glad ändå, jag tänkte ge vinsten till honom när han nu kommer hem efter ett år i Japan. Hanhar saknat bilarna (och han gillar Fuglesang)! 🙂

 3. Oskar

  Ellen: Kommer han hem från Japan om ett år? 🙂 Måtte de vara packade i skyddande atmosfär. “Packad i skyddande atmosfär” förresten, är det ett annat sätt att säga att man är berusad ombord på en rymdfärja?

 4. Maria

  Oskar: Du är för rolig! “Packad i skyddande atmosfär” :mrgreen:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.