Vardagsprylar som förenklar

Här kommer lite köksprylar som jag var nyfiken på att testa från addXtra. Jag är nämligen lite klen i nyporna och springer ofta till maken för att få hjälp med att öppna burkar och flaskor.

Den grönvita grejjen är till för att öppna PET-flaskor med ett enklare grepp. På undersidan har den samma fattning som den svarta öppnaren på samma bild. Ja – den funkar tycker jag. Enkel att använda!

“Greppduken” under ser lite trist ut i sin utformning, en roligare färg hade varit kul, men det är en väldigt smidig hjälp att öppna burkar med, man får ett väldigt bra tag med den. Och allra bäst är den att att använda tycker jag när jag kämpar med att öppna urdruckna vällingflaskor, det kan ju vara fullkomligt omöjliga att öppna upp när man ska diska dem. När det gäller att öppna nya glasburkar så vinner kanske den vanliga burköppnaren, men den här är ju ett bra komplement när det inte går att använda burköppnaren.

Längst till höger på bilden ses en öppnare med tre funktioner; för glasflaskor, petflaskor och burkar. Även här en ergonomisk pryl som är lätt att använda.

AddXtra har en mängd olika återförsäljare  både i butik och  hos  webbshoppar – kolla på deras hemsida om du vill veta mer!

2 kommentarer

  1. Eva

    Om du har problem att öppna en ny glasburk, slå lockets kant ca 3 gånger mot en skärbäda eller köksbänk. Då släpper trycket och du kan öppna burken hur lätt som helst.

  2. Suz

    Jag lottar ut KOMBI-öppnaren i min blogg just nu =)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.