Träffa Nigella Lawson på NK i eftermiddag!

Nigella Lawson är på besök i Sverige just nu och idag kl 17.15 så signerar hon sin bok “Nigella Express” på NK Bokhandel. Själv hinner jag inte dit men det hade varit kul att träffa henne “live”!

Om Nigella kan man tycka mycket, en del är kanske mer intresserade av att diskutera hennes utseende, men jag gillar henne för hennes personliga attityd i böckerna. Hon återkommer ofta till maten som en social höjdpunkt och jag förknippar henne mycket med julmat och “roast dinners”. Hennes böcker gör sig dock lite bättre på engelska än på svenska tycker jag. Om hon är kock? Nej faktiskt inte, eller som hon själv säger;

“I am not a chef. I am not even a trained or professional cook. My qualification is as an eater”

Fler citat av Nigella finns här.

5 kommentarer

 1. Sara

  Jag gillar Nigella!:grin:

 2. Nina

  I like Nigella och hennes mat,brukar kolla på hennes program på BBC-food:smile:

 3. Kinna

  Där skulle jag ju gått förbi förstås men det har jag inte ens uppmärksammat. Saknade dig på Hötorsgfesten. Men hade nöjet att träffa Helena och Maria med respektive. =)

 4. Ann-kristin S

  Jag tycker att hon är en helt underbar människa och hur hon ser ut är ju inte så väldigt viktigt 😮

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.