Handla ekologiskt via nätet

Senaste numret av Laga Lätt landade på hallmattan idag. Bland “godbitarna” på de första sidorna hittade jag en lista med nätbutiker som bl a levererar ekologiska grönsaker och frukt hem till dörren på alla möjliga håll i landet. Perfekt för er som t ex inte bor inom Årstidernas och Ekolådans leveransområde och som vill prova en sådan tjänst.

Hela listan finns på Laga Lätts hemisda – här.

Grönsaker

2 kommentarer

  1. Noac

    jag vill också ha den ny LL, sitter och väntar på den 😆

  2. Lisa

    Igår fick jag ett paket med posten! Tusen tack till alla er tjejer för den gulliga presenten!

    Jag har testat Årstidernas lådor tidigare. Det är extra kul att komma hem från jobbet de kvällar man veta att det står en låda och väntar utanför dörren. Trevligt om leveranserna nu finns i fler delar av landet.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.