Fiffigt durkslag

Det här snygga och praktiska durkslaget hade tomten med sig till mig. Jag skrev om det för nästan ett år sedan och nu visade det sig att det är precis så fiffigt som jag trodde. Det tar så klart minimalt med plats i köksskåpet när det är ihopfällt, men allra gladast blir jag när jag kan trolla bort det i diskhon. Danskarna är verkligen genier på design.

Durkslag

Förutom durkslaget har jag förresten ett spaghettimått från Normann Copenhagen. Det där med spaghettimått är en historia för sig, så det kommer säkert ett separat inlägg om det framöver.

5 kommentarer

 1. Andreas

  Vad kostar det? Fastnar det inte jox i “skarvarna”?

 2. Annika

  Normann gör supergrejor. Vi har tratten, och utöver att den är snygg och rolig, så är det väldigt skönt att ha en platt tratt som inte fastnar i kökslådan när man ska stänga den efter att ha letat fram något… Det är också en uppskattad “blomma” om man ska på någon trevlig middag.

  Angående jox i skarvarna så är det inget problem, grejerna är väldigt lättdiskade tycker jag.

 3. Lisa

  Åh, ett sånt vil jag ha till pyttelilla köket på landet. Lättpackat också.

 4. Malin

  Vi har funderat på ett sånt till båten. Det som har hållit oss från att köpa ett är att det är alldeles för dyrt för att tappa i sjön 😐

 5. Helena

  -> Andreas: Enligt hemsidan, normann-copenhagen.com, kostar det € 46.00.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.