Kinna pratar om kakor i SVT

En av våra matbloggsgrannar, Kinna, har skrivit en bakbok tillsammans med sin mamma och syster. Imorse satt Kinna, mamma Märtha och lillasyster Elina i SVT:s morgonsoffa och pratade om boken “I mormors berså – Fem generationers bröd, bakverk och tårtor”. Inslaget finns att se här!

“I mormors berså – fem generationers bröd, bakverk och tårtor” är bl a baserad på recept skrivna för hand av Kinnas mormors mormor. Riktigt genuina recept och ofta med en bakomliggande historia. Boken utkommer i början av september; håll utkik!

3 kommentarer

  1. Brazilian Linda

    Åh vad skoj! Tack! Jag ska genast springa dit coh kika på det!

  2. Kinna

    Tusen tack för inlägget. Vad du/ni är gulliga jämt. Ses vi på bloggträffen den 12 aug? Jag hoppas det.

  3. uuno

    Herkullista . Nam nam:grin:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.