ICA-Kuriren

ICA-Kuriren

Jag faller lätt för prenumerationserbjudanden, vilket är en nackdel när bokhyllan håller på att kollapsa av alla tidningar. Tidningarna har en tendens att komma ungefär samtidigt och jag lägger dem på hög vid sidan av sängen, bläddrar lite här och där och vet sedan inte var jag ska förvara dem på bästa sätt. En mattidning blir ju liksom aldrig gammal och just därför vill jag inte göra mig av med ett endaste nummer. Trots det ständiga förvaringsproblemet.

Platsbrist eller ej, för ett par månader sedan klickade jag dessutom hem en prenumeration på ICA-Kuriren. Ingen renodlad mattidning, men senaste numret innehöll hela 13 sidor med recept och tips. Dessutom gillar jag den lite lättsamma tonen, intervjuerna och att tidningen kommer en gång/vecka. Det här är en riktig feel good-tidning för knappt några pengar alls.

4 kommentarer

 1. Rowina

  Hej Helena,
  Det verkade som du har beskrivit exakt min situation. När tidningshögen har nått en ramlargräns från sängbordet då var det dags att sortera dem i varje kategori och läst/inte läst buntar och sen stappla dem prydligt på golvet vid sängen.
  ICA-Kuriren har jag en begränsad prenumeration och jag tyckte också att den var en bra veckotidning för matintresserade med tilltalande enkla recept och intressanta reportage.

 2. MatVaruGajden

  haha, här e fler som har samma problem… =):mrgreen:

  Eller problem o problem…jo, det där med platsbristen är väl egentligen ett problem men det e helt klart värt det! Behövs inte mer än att en trevlig tidning ligger o väntar i brevlådan för att man ska lysa upp som en sol…. Det är inte mycket som behövs för att man ska bli på gott humör! Härligt!

 3. Katta

  Jag ler stort 😛 Känner igen mig! Vi “lider” av samma trevliga åkomma du och jag och fler andra ser jag.

 4. Erika

  Här är fler! Men nu ska det rensas i kartonerna! Maken lovade att “bara” spar de senaste 5 åren av “Vi Bilägare”, d.v.s. slänga 10-15 år!!! Själv ska jag rensa ut “Vi Föräldrar” och “Mama”… men mina kära “Allt om Mat 1994-2007 slänger jag ALDRIG!:lol:

  Har tittat lite år Ica-kuriren hållet och ska nog testa, speciellt när du skriver så gott om den.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.