Tintarella di Luna

Fika på Tintarella di luna

Högt upp på Drottninggatan ligger det trevliga italienska caféet Tintarella di Luna. Fikade där med min syster och åt en smarrig grillad focaccia “Terracina” med kronärtskockor, parmesan, mozzarella, tomat och ruccola.

Förutom ett tiotal olika mackor kunde man även välja bland en handfull kalla tallrikar och några pastasorter. Till skillnad från många andra ställen mitt i city kändes det genuint och förhållandevis prisvärt. Hit kommer jag gå fler gånger när jag är inne i stan!

Tintarella di Luna ligger på Drottninggatan 102, nästan uppe vid Tegnérlunden.

En kommentar

  1. Marina

    Vill tacka för tipset om det här caféet! Var inne och tittade lite snabbt vad ni hade för tips i city inför min semesterresa till Stockholm förra veckan. Italienskt café kändes perfekt och väl i stan hittade jag dit! Väldigt trevligt att sitta på deras uteservering i solskenet och äta en underbart god grillad focaccia!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.