Café Angelique

Den gångna helgen fortsatte frukostätandet på andra sidan Västerbron. Vi var på Café Angelique där de hade en frukostmeny bestående av ost- och skinkpanini, yoghurt med müsli och banan, ett ägg, färskpressad apelsinjuice och te (eller kaffe) för 69 kr.

Mackan var god, den färskpressade juicen riktigt bra och ägget både iskallt och grönt. Så var det med det. Personalen var lite småpurken och morgontidningen en dag gammal, men ibland inser t o m jag att sådana där grejer faktiskt måste få passera.

Frukost på Café Angelique

Förutom frukostmenyn finns här en hel massa bagels, toasts och sallader. Dessutom serveras lunch på vardagar mellan kl 11 och 14 för 69 kr. Hit går jag säkert igen och då väljer jag förmodligen en av de goda mackorna. Och om man har tur att knipa en av stolarna på utserveringen kan man gotta sig åt utsikten vid Bergsunds strand. Inte till närmelsevis så vacker som vid Riddarfjärden, men definitivt rogivande. 😛

Café Angelique ligger på Bergsunds strand 31 på Södermalm. Närmaste t-banestation är Hornstull, men du kan även åka hit med buss nr 4 och 40.

3 kommentarer

 1. Elin

  herregud, du borjar ju bli varsta vassa frukostpolisen! :mrgreen:

 2. Sandra

  Hej!
  Ville bara höra om ni har besökt “cookbook café”, jag vet inte om de har supergoda frukostar men de har i varje fall supergoda sallader. Cafet är jättetrevligt och miljön är mysig.

 3. Helena

  -> Elin: Ja. Jag borde kanske lägga ner det här nu innan det går över styr alldeles. :mrgreen:
  -> Sandra: Nä, jag har inte provat Cookbook Café – ännu. Det får absolut bli ett besök där, även om det kanske inte är ett utpräglat frukostställe. Jag fikar ju faktiskt mitt på dagen också! 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.