Vår i luften

Dagens mest otippade a-lagare sågs idag på min tunnelbanestation. Han halsade ur ett gräddfilspaket med ena handen och höll en matjesillsburk i den andra handen. Emellanåt så höll han gräddfilspaket under armen för att komma åt fler matjesillar i burken. En och annan matjesill hamnade på perrongen.

Jag funderade på om jag skulle gå fram och berätta att han hade gräddfil i skägget men när han skrek; EN GÅNG SÅ SATT JAG INNE I SEXTON ÅR så bestämde jag mig för att låta bli. Men däremot så kom jag på mig själv med att nynna “släpp fångarne loss det är vår” resten av eftermiddagen.

9 kommentarer

 1. Oskar

  Detta borde innebära att du kan förvänta dig att se honom sörplande på kräftor och med en kryddost i andra handen runt mitten av april.

 2. kristina Lettenström

  Hej, ni är “tagna” av mej, läs mer på min blogg
  kicki

 3. Max

  Vafan, har de släppt farsan nu?

 4. karin

  Begreppet “raggargrogg” får en helt ny innbörd

 5. Elin

  karin, ja eller varför inte tipsa Arla och Abba om en “sill to go” inför sommarsäsongen 💡

 6. GH

  Som en kompis sa nyss:
  “Personligen anser jag att A-lagaren var en barbar. Matjesill och gräddfil UTAN gräslök!? Skrämmande hur lågt man kan sjunka.”
  :mrgreen:

 7. Elin

  GH, kanske dags for arla att lansera en graddfil med graslok for att underlatta alla “sill to go”-lovers :mrgreen:

 8. Maria

  -> Elin: Du kanske kan frilansa som produktutvecklare hos Arla! 😆

 9. Elin

  Maria, jag sager bara sahar, den dagen du ser en graddfil med graslok pa ica sa vet du att arla har varit har och tjuvlast 😎

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.