Husmanskonst

I år fick jag världens bästa present på Alla Hjärtans Dag; boken Husmanskonst av Leif Mannerström. Inga rosor som vissnar eller choklad som äts upp, utan en bok som jag redan bläddrat i både fram- och baklänges och som jag definitvit kommer att laga flera rätter ur (bl a en smörstekt ansjovismarinerad sej – hur gott låter inte det?).

Husmanskonst av Leif Mannerström 

Boken innehåller många fina bilder och jag gillar dessutom upplägget med en huvudrätt och lämpliga tillbehör på samma uppslag. Jag rekommenderar Husmanskonst åt dem som tycker om genuin husmanskost och som förstår att det är en alldeles egen konstart. Ja, och åt alla andra som uppskattar vällagad och god mat.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.