Varma Koppen i min kopp

Jag är inte så förtjust i färdigsoppor eller Varma Koppens matiga varianter, men de fruktiga Varma Koppen-sorterna är riktigt goda. Särskilt Blåbär & Hallon och Äpple & Kanel. De är visserligen rejält söta, men de slinker ner lätt som en plätt framåt eftermiddagen när energin är låg. Dessutom värmer de gott nu när termometern visar på en massa minusgrader. 

Blåbär & Hallon känns som en klassisker. Det är nästan så att jag kan inbilla mig att jag har åkt Vasaloppet när jag sitter med min varma kopp. 😉 

Varma Koppen, Blåbär & Hallon

Äpple & Kanel är en kombo som alltid fungerar. Lite i sötaste laget, men definitivt en bra nödraket att ha i skafferiet.

Varma Koppen, Äpple & Kanel

En kommentar

  1. Helena

    Håller med om Varma Koppen – men de är oslagbara som luncher när man är på skidsemester i fjällen. En stor termos med varmt vatten och påsar – var och en får en smak som man gillar.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.