Don’t try this at home

Sambon kämpar för fullt i köket med kvällens middag. Den blen en sen natt igår med vispande i glassmaskinen och storkok av egen buljong. Sedan kanske man inte ska smälta smör i mikron. Det känns som jag genast är ett steg närmare ett par färgglada Margaretheskålar.

3 kommentarer

 1. Annika

  Oj….
  Jo, Margarethaskålarna verkar närma sig. De är färgglada och håller sig fräscha, har sådana själv. MEN, de är i melamin och ska därmed inte heller användas i mikrovågsugnen, vilket jag själv irriterar mig på.

  Vet inte om det finns några bra bunkar som både är snygga, håller sig fräscha OCH funkar i mikron…. i så fall får någon gärna tipsa mig.

 2. Vickan

  smälta smör i micron går alldeles utmärkt, testa en stor te-eller kaffe kopp istället 😉 det kör jag alltid med!

 3. Kinna

  Margrete skålarna är underbara. Själv har jag några plastkannor som smälte när jag gjorde knäck i micron. 😳

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.