Borlottibönor med dragon och senap

Bönor på burk är bra livlinor i skafferiet. Dagens burk fick sällskap av senapsdressing och finklippt dragon.

BORLOTTIBÖNOR MED DRAGON OCH SENAP

Blanda:

  • 4 msk vinäger (jag använde äppelcidervinäger)
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk senap
  • ett par nypor finklippt dragon
  • ev lite salt och peppar

Häll över borlottibönorna – klart!

10 kommentarer

  1. Mia

    Har aldrig provat Borlottibönor tidigare men blev sugen nu, det här låter väldigt gott! Vad kan man servera till? Tack på förhand.

  2. Oskar

    Elin! Du vet, Max kommer inte att fixa det här. Kan man på något sätt fixa bilden lite i Photoshop? Få bort loggan liksom? Åh, herregud, stackars Moa. Vilken söndag de kommer att få. Max tjurig i sängen, vill inte stiga upp trots att klockan är tre på eftermiddagen. Sätt igång och kolla upp muffinsrecept!

  3. Max

    😯 😯 😯 😯 😯 😯

    😥

  4. Max

    …men som alla vet är FONTANAS borlottibönor MYYYYCKET godare! Någon måtta får det ju vara alltså!

  5. David

    Max, ni kanske har? Men se till att de finns att köpa då är du snäll. Vi har inte hittat dom i Helsingborg

  6. Elin

    Mia, våra bönor hamnade i sällskap med lite blandade italienska smårätter till dagens lunch. Jag tror det funkar till det mesta faktiskt. Bra som småplockstapas. Som sideorder till en sallad kanske?

    Oskar, tror du det funkar med färdigköpta muffins?

    Max, jag visste inte att Fontana hade borlottibönor i sitt sortiment. Jag kanske borde göra ett litet derbytest för att reda ut alla frågetecken 😉

  7. Collins eskapader » Borlottibönor med dragon och senap (rättad version)

    […] Det blev något fel på Elins senaste inlägg borta på Ragazze.se, så jag tog mig friheten att rätta till det lite. Fontanas bönor på burk är bra livlinor i skafferiet. Dagens fontanaburk fick sällskap av en senapsvinegrätte och finklippt dragon. […]

  8. Max

    Ordningen återställd. :mrgreen:

  9. xtian

    fräscht recept. Blir snart lagat i ett FastFoodLovers-kök nära er…

Lämna ett svar till Max Avbryt

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.