Fina krutonger

Svärmor gör en sin ceasarsallad med pancetta och kokt ägg. Den är riktigt god och innehåller så klart även de traditionella ingredienserna riven parmesan, dressing och krutonger. Hennes krutonger är så där krispiga som mina aldrig blir. Men mina brukar stekas i stekpannan och hennes tips är att istället rosta dem i ugnen.

Svärmors fina krutonger

Blanda brödtärningarna först med lite olivolja, salt och peppar. Rosta dem på en ugnsplåt i 150 grader tills de är klara.

4 kommentarer

  1. Karin

    testa också att göra krutonger med smak av parmesan & vitlök, du lägger brödbitarna i en skål med olivolja, pressad vitlök och riven parmesan och gör dem sedan i ugnen. blir supergott och passar väldigt bra till just cesarsallad.

  2. Xtian

    Hela redaktionen på FastFoodLovers önskar er ett gott nytt 2007. Tackar o bockar för 2006 – det blev ett bättre år tack vare er!

  3. Max

    Hela redaktionen hemma hos mig (dvs Moa, jag och Korven) vill också önska er ett gott nytt år.

    May the laxpaj be with you! 😀

  4. Ribollita » Tre tjejer i köket

    […] på soppan vid servering stek krutonger av dagsgammalt bröd, jag använder baconfett – eller gör som svärmor toppa med finriven […]

Lämna ett svar till Karin Avbryt

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: