Kritstrecksrandigt i köket

Säsongens mönster; Pinstripe

Jag är smått tokig i muggar, men för Filippa K-muggarna har jag en speciell faibless. Det är något med formen och de olika mönstren som får mig att gå i spinn. Jag ses ofta stå och spana på nya mönster på Åhléns City och lika ofta står sambon M bredvid och säger: Men Helena, vi har inte plats för fler… Jag försöker övertyga M om att vi kan göra oss av med en sockerkaksform eller något annat bakrelaterat för att ge plats åt fler muggar, men det har inte riktigt fallit i god jord. Än så länge har jag fyra olika mönster, d v s åtta muggar, och även om det kan tyckas fullt tillräckligt i ett hushåll bestående av två personer så längtar jag ständigt efter fler till samlingen. Högst upp på önskelistan står vinterns mönster “Pinstripe”. Riktigt snyggt Helenamönster. Det får bli ett brev till tomten…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.