Grönt är skönt

Pestoost

När jag var på min lokala VI-butik såg jag den här gröngölingen ligga i delikatessdisken. Det är en pestoost och i smak och konsistens påminner den lite om kryddost, fast med pestosmak då. Nu återstår frågan – vad ska jag hitta på med den (förutom det uppenbara, äta upp den)?

7 kommentarer

 1. Oskar

  Skulle kanske kunna fungera som dörrstopp. Utifrån bilden. Eller på crostini. Till fördrinken. Ska bli kul att höra alla förslag.

 2. Bling Bling Girl

  Jag har också testat den gröna alienosten. Vi åt den som den var på en ostbricka och då tycker jag väl att den var sådär. Ingen överdrivet god ost, men man kanske kunde piffa upp en varm smörgås med den? Eller annat som ska ha ett lager ost och in i ugnen. Om inte annat så kanske den gör sig bra nu i Halloweentider när maten ska vara lite läskig. Grön giftig pizza någon? MOHA HA HA HA! 😈

 3. Maria

  -> Bling Bling Girl: Jag har funderat på att ha den på pizza faktiskt. Den smakar ju inte så jättemkt så den känns mest som en kul grej.

 4. Mi

  Cool! Snudd på självlysande, en riktig halloween-ost!! 😈

 5. Martin

  Jag brukar rekomendera mina kunder att ha den t ex på julbordet, effektfullt, och gott, men me rän så är det nog nte, föruut att den är god då 🙂

 6. Elin

  Vad hände med osten?!

 7. Hanna

  Jag käkade några skivor nyss. Inlindad i lite rökt skinka. Väldigt gott!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.