Ett recept runt ringfingret

Det här är en söt present till en matnörd! Manolin gör nämligen fina silverrringar med små ingredienslistor på. Igår när jag inte kunde sova så forsökte jag komma på den optimala ingredienslistan ( och som dessutom får plats på ringen) – kanske en klassisk Tom Kha Gai kan få plats?

6 kommentarer

 1. Helena

  Då vill jag ha en tapernade på fingret! :mrgreen: En 2-årspresent, kanske!?

  På Trångt & Trevligt i Gamla Stan finns det förresten ringar som är gjorda av gamla silvergafflar. Passar också bra till en matnörd!

 2. Oskar

  Fina! Tapenade kan man behöva sno ihop vid de mest oväntade tillfällen så Helenas receptförslag låter bra.

  Vääääälkommen tillbaka till din egen blogg Elin ❗ 🙂

 3. Oskar

  -> Elin: Förresten, kan du inte berätta lite om hur bloggsemestern påverkade matsedeln där hemma. Blev det Dafgårds lasagne 4 dagar i veckan? Eller har du 80 läckra matbilder på lut i digitalkameran? Skrev du små “inlägg” på papper om det ni nyss ätit till sambon för att dämpa bloggabstinensen? Ser fram emot en kort exposé över september månads kulinariska äventyr… 😀

 4. Elin

  Oskar, det blev Dafgards en gang. Och det blev faktiskt lasagnen. Den ar inte sa dum. och jag ska erkanna att det har blivit mycket lat mat men ocksa en hel del grillat och fika till alla som har knackat pa. Men jag ar dalig att att skriva ner vad jag har gjort och jag har massor av bilder pa mat typ “oj det dar ser gott ut, det dar har vi visst atit men jag har ingen aning om hur vi gjorde det”. 😎

 5. Oskar

  -> Elin: Har hört av en annan matnörd att Dafgårds lasagne faktiskt inte är så dum. Min diskretion förhindrar mig givetvis att avslöja källan. 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.