Den saknade tredjedelen

Elin och Sockergrynet

Tre tjejer i köket har, som ni vet, en tredjedel på vift och får istället lov att kalla sig “Två tjejer i köket och en manlig pausfågel“. Elin har flyttat till radhus och internetuppkopplingen har fortfarande inte kommit igång.

I veckan lunchade jag med Elin och Sockergrynet på ett litet kök och efteråt hamnade vi på det nyrenoverade biblioteket vid Fridhemsplan för en fika på Café Mera. Bibblan är rejält uppfräschad och allra längst in i lokalen finns det lilla caféet med uteservering på gården. Sortimentet är begränsat, men det går att få sig en kopp kaffe medan man bläddrar i en bok eller två. Dessutom är både mackor, kaffe och porslin KRAV-/Rättvisemärkt. Ingen dum idé alls.

5 kommentarer

 1. Jessika

  Pausfåglar är inte dumt :), även om han kom sent till högrev :wink:.

 2. Max

  KOM TILLBAAAKAAA. Pausfågeln Oskar börjar få storhetsvansinne! 😉 Nädå, han är en mycket trevlig liten pippi, men vi saknar Elins inlägg.

 3. Oskar

  -> Jessica: Borde högrev ha tagits upp tidigare? 🙂

  -> Max: Moahahaa *skrattar som ett galet geni som vill ta över världen*

 4. Jessika

  Definitivt tidigare. Vet inte vad som hejdade dig ;). Högrev är en alldeles förträfflig styckdetalj men jag ska inte dra en forrest gump (allt man kan göra med räkor eller högrev) ;).

 5. Oskar

  -> Jessika: Roligt att höra att det finns fler än jag som sett högrevens charm! 😀

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.