Slevstopp

Smarta och enkla uppfinningar för köket är bland det bästa som finns. I senaste numret av Laga Lätt finns en riktig godbit; en slevstopp i plast som enkelt håller sleven/såsskeden på plats i grytan. Inga fler såskladdiga slevar, alltså. En genialisk uppfinning gjord av fem tjejer på Erik Dahlbergsgymnasiet i Jönköping.

Slevstopp

Slevstopp
Bilderna är lånade från www.slevstopp.se

Den lilla plastmanicken kostar bara 20 kr och beställs via e-post. Kika på www.slevstopp.se för mer info.

7 kommentarer

 1. Elin

  Den verkar smart. Har du beställt någon?

 2. Helena

  Ja, jag har beställt! Och varken du eller Maria behöver beställa någon! 😉

 3. Elin

  nämen vad fint, vad tror du, är den bebisvänlig, kan jag haka fast sockergrynet i spjälsängen med den där?

 4. Jeanette Gunér

  :razz:Hörde om detta på radion, en kanon idé ska tjejer till detta.
  Lycka till!

 5. Rolf Persson

  Ytterligare en pryl som kommer att ligga slängd överallt som man ständigt letar efter.Onekligen smart men hade det inte varit bättre om sleven hade varit försedd med en klack på skaftet eller varför inte använda en slev som har rätt längd.Jag vill med detta inlägg inte sabba för prylnissar men jag rädd för att den bara kommer att användas ett par gånger och vips är den borta bland alla andra smarta prylar

 6. Matblogg - Äventyr i matens värld

  Slevstopp. Stopp för slask vid grytan….

  Om man är ute efter nya verktyg till sitt kök så dyker det upp nya saker varje dag. Detta kökstillbehör är förvisso inte helt nytt. Men ändå något att tipsa om för er ovetande. Vi fick ett tips redan i december från Gothia Cup stjärnan Ca…

 7. Smarta prylar

  Riktigt smart! Den ska jag nog skriva om.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.