Premiär på Mälarpaviljongen

Det är en ynnest att bo på Kungsholmen; nära Riddarfjärden och Mälarpaviljongen. Efter att ha fått vända i brist på sittplatser vid ett flertal tillfällen, hade vi Mälarpaviljongspremiär i helgen som gick (Norr Mälarstrand 64). Jag åt en mättande och väldigt god silltallrik som bestod av färskpotatis, örtsill, matjesill, sill med lingon och aquavit och måste-tillbehören gräddfil och gräslök. Relativt mycket mat för pengarna, vilket brukar vara det som inte riktigt uppfyller ens önskningar på sådana här ställen, och jag blev mätt och nöjd.

Silltallrik på Mälarpaviljongen

Utsikten är inte sämre den. Det är ljuvligt att sitta här på sommarkvällarna. Och jag tror inte att jag behöver förklara varför.

Utsikt från Mälarpaviljongen

3 kommentarer

  1. Elin

    Jag var där senast i fredags och lunchade på finfin laxpudding, jag skyller på att det är på perfekt barnvagnsavstånd:lol:

  2. Helena

    -> Helena: Ja, visst är det läskigt! Och nästan makabert att detta hände samma kväll som jag lovordade Mälarpaviljongen. Å andra sidan har förstås inte polisens fynd något med restaurangen att göra…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.