TGI Fridays

Restaurangen för dagen hör ihop med humör, hunger och vad man har gjort dagen innan. Igår, på en söndagskväll, var TGI Friday´s just precis vad vi behövde. Ett avslappnat amerikanskt ställe med stora portioner och således ganska mycket mat för pengarna. Efter att raskt ha bytt bord från ena änden av lokalen till den andra och på så sätt klarat oss undan både hög musik och en uppspelt kille med högljudda och bestämda åsikter om Melodifestivalen i allmänhet och Carola (och hennes skönhetsoperationer!) i synnerhet, kunde vi både prata med varandra och tycka om maten.

Buffalo Wings

Nachos med salsa

Barbecue Burger

Chicken Fajita Tower

9 kommentarer

 1. Vickan

  I loooove Friday´s!! Men du får lite bakläxa/råd 😉
  1) beställ alltid ALLTID till en skål Jack Daniel´s glaze (om det inte ingår i rätten)
  2) Ska man äta mat och inte bara dricka afterwork drycker så gå ALLTID till Friday´s på Birgerjarlsgatan. Trevligare personal, MER mat och bara bättre och godare på alla sätt och vis.

  Kram från Vickan

 2. Helena

  -> Vickan: Jag looovar, nästa gång ska jag testa glazen! Och jag håller med om att det är bättre på Birger Jarlsgatan, så den restaurangen får det bli nästa gång! 💡

 3. lena

  men åh! hur gott såg inte det där ut 😛 varför finns det inget friday’s i min lilla stad? 😉

  KRAM KRAM!

 4. Christopher Anderton

  Vet inte om jag avgudar TGI. Men jag är en sucker för amerikanska onyttiga jätteportioner. Kan äta hur mycket som helst! Nu måste jag gå dit igen!

 5. Xtian

  Tyvärr har TGI blivit något sämre med åren. Burgarna har blivit lite mindre och pommes:en till färre. Men det är fortfarande gott som tusan. En “3-for-all” är en riktig heartstopper och sätter stopp/fart i matsmältningen. Men ack så gott. Deras chicken BBQ-salad (eller vad den heter, har glömt exakt namn) är också en höjdare. Steaks – okej, Texas Longhorn har bättre.

  Men TGI återvänder man till då och då, som i söndags till exempel (ja, vi var där också i söndags). Och ja, Birger Jarlsgatan är mycket bättre ur “äta-mat-synpunkt”.

 6. Kapple

  mmm…Det där skulle jag hellre äta men på spisen kokar grönsakssoppa (GI recept) som man får riva rikligt med Parmesanost över för att inte bli för sund!!!!

 7. Max

  Det vegetariska alternativet då, är det en sallad med lite kött sprinklat över? 🙂

 8. Fredrik

  Jag lunchar på Friday’s minst en gång varannan vecka och har gjort så ganska länge. Burgarna är bara hur goda som helst. Måste dock hålla med tidigare talare om att maten är snäppet bättre på birger jarlsgatan, även om jag egentligen föredrar själva lokalen vid kungsan. Speciellt om man får något av borden ut mot hamngatan – lite avskilt sådär. 89 spänn för lunchmenyn är inte farligt när man tänker på mängden mat. 🙂

 9. Stygg

  Gillar servitrisen Cattis Och snyggingen Reza Dom bjuder oss på en show varje gång… Dom e bara så snyyygga!!!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.