Uppmärksamhet i pressen – nu igen!

Min gamla lokaltidning Blekinge Läns Tidning har nosat reda på vår fina utmärkelse och skrivit några rader om matbloggen idag. De har däremot inte lagt märke till att en av kökstjejerna är en exil-bleking! 😉

Årets bästa matblogg korad

En av förra årets stora trender var bloggandet och bloggar om mat har helt plötsligt ploppat upp på internet som svampar ur underjorden. Och nu har priset Årets matblogg delats ut för första gången. Det är de tre killarna bakom en av alla dessa bloggar, matblogg.se, som har korat årets bästa sajter för alla matintresserade.

Utmärkelsen för “Årets bästa matblogg”, det tyngsta av de nio olika priserna, gick till sajten Tre tjejer i köket. Programförklaringen på Tre tjejer i köket lyder: “Tre matglada vänner skriver om matlagning, restaurangbesök, kärleken till kokböcker och annat som ger livsnjutning.” Adressen är www.ragazze.se

BLT, 19 januari 2006

En kommentar

  1. Ann-Sofi

    Men serru det har jag! Åh vad glad jag är för din och er skull att nått så roligt kan ge så många andra glädje!
    Ni är fantastiska tjejer! Vilken fröjd att läsa här!

    Tack!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.