Spisa hos Helena

Jag och sambon hamnar ofta på kvarterskrogarna här i närheten. Ibland av lathet, men ofast för att vi gillar dem. Mysiga små ställen med bra priser och god mat. För någon vecka sedan gjorde vi ett spontanbesök på Spisa hos Helena. Namnet förpliktigar liksom och kraven på maten och servicen uppfylls oftast med råge. Den här gången blev vi dock lite småstörda på att det tog sådan tid innan vi fick göra vår beställning och innan maten kom på bordet. Sådana grejer påverkar ju verkligen helhetsintrycket. Maten smakade bra, men var ingen sensation. Förhoppningsvis hade de bara en formsvacka.

Varmrätt
Peppargrillad tonfisk med mango, paksoy, nudel-
wok och rostade cashewnötter

Efterrätt
Passionsfruktssorbet med bär
och flarn

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.