Sköna söndag på Grill

Igår träffades de tre matbloggstjejerna och två medföljande sambosar på Grill för att njuta av Sköna Söndagsbuffén. Fantastiskt gott, var det gemensamma betyget.

För 225 kronor får man äta så mycket man bara kan (tyvärr vill ögat ha mer än vad magen klarar av…) av grillbuffén som igår bestod av lamm, biff och kyckling och en oändlig mängd såser, grönsaker, röror, potatisklyftor, bröd och så ännu fler godsaker. Verkligen prisvärt!

Restaurangen är ganska stor, men eftersom den avskärmats på ett bra sätt kändes det ändå privat och avskiljt vid vårt bord. Snygg inredning, dessutom. Och så ett liveband som spelade lite Bo Kaspermusik. Det kan inte bli mycket bättre på en söndagskväll!


Första omgången…

5 kommentarer

 1. Maria

  Soft musik, tillbakalutad stämning, trevligt sällskap och riktigt god mat – det kan inte bli bättre. Fram för fler sköna söndagar! 🙂

  Både jag och J är mycket sugna på att testa deras ordinarie meny också…

 2. markatta

  Det där lät som ett riktigt trevlig söndagstips! Antecknar… 🙂

 3. Maria

  Det låter som ett ytterpligt söndagsalternativ. Får göras någon gång när vi inte åker hem från Stockholm söndag fm med andra ord. Skriver en mental minneslapp.

 4. Elin

  Åh vad det var gott! Sedan är det ju generöst att barn under 12 år äter gratis på Sköna Söndag (vilket innebär en hel del vattenkammade små barn som springer runt) Enda nackdelen med konceptet är kanske att man inte orkar med någon efterätt 🙂

 5. Tre tjejer i köket

  Grill har brunnit…

  En väldigt tråkig nyhet på måndagsmorgonen är att en av våra favoritrestauranger, Grill, i Stockholm är totalt utbränd, till råga på allt är det en misstänkt mordbrand.

  ……

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.