OlivoljeGuiden + Olja & Oliv

Vi köpte OlivoljeGuiden och gav bort till M:s mamma i julklapp. En av de klappar jag gärna hade behållit själv! Boken innehåller en så gott som komplett lista över alla olivoljor som finns att köpa i Sverige, tips på användningsområden och även en hjälp på vägen om man själv vill göra en liten olivoljeprovning. Intressant och användbar. Boken går att beställa på OlivoljeGuidens sajt, men finns också att köpa på DesignTorget (och kanske i vilken bokhandel som helst, vad vet jag…).

På min lista över ställen jag vill besöka finns Olja & Oliv. Ett paradis för den olivolje- och vinägertokige! Allra mest sugen är jag nog på balsamicoprovningen.

3 kommentarer

  1. Anne

    Åh, Balsamicoprovning låter ju jätteroligt! Det hamnar genast på min att-göra lista 🙂 Tack för tipset!!

  2. Elin

    Men vi kan väl få ihop minst 6-7 personer till en balsamicoprovning?! Jag är gärna med. Med lite framförhållning så kanske vi kan göra det senare i februari?

  3. Helena

    Gärna! Sex eller sju personer borde ju inte vara några problem att få ihop. Vi får helt enkelt annonsera! =)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.