Texas Burger CO

Om jag ska gissa vilken restaurang jag har ätit flest gånger på i Stockholm blir det nog Texas Long Horn. Det blir kanske lite fusk eftersom jag räknar restaurangerna på Södermalm och Kungsholmen som samma. Nåja, deras chili är bäst!

Nu har Texas Long Horn bestämt sig för att sälja hamburgare och har öppnat Texas Burger CO i Kungshallen. Fördelarna med Texas Burger CO efter mitt första besök är att:

+ det är en trappa upp på Kungshallen, så det är lite mer matro än nere i det stimmiga källarstöket
+ maten är prisvärd, ca mellan 69-94:- och det är stora portioner
+ det finns roliga menyalternativ med goda tillbehör
+ du kan byta ut pommes frites mot en generös sallad och få den tokgoda Texas Long Horn-dressingen
+ om det blir akut köttkris så kan de ordna en Belt Buster (250 gr grillad entrecote)
+ det är GOTT förstås!

4 kommentarer

  1. Maria

    Men hallå?! Sånt där får du ju inte skriva om nu när jag och J har restaurangfri månad!!! *dreglar okontrollerat*

  2. Helena

    Hm… när jag och delar av lillstadsfamiljen var på Texas Long Horn här på holmen i somras var det riktigt obra, faktiskt. Besvikelsen var stor eftersom vi varit där tidigare och blivit smått lyriska… Fast Texas Burger CO har vi ju inte testat!

  3. Erik

    Ja, Texas Burger CO har de bästa hamburgarna tycker jag. Min favorit är The knock out burger. Jag visste inte att man kunde byta ut pommes frites mot sallad (även om pommes frites också är jättegoda. STORA klyftor :). Tack för tipset!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.