| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Om Elin

Vem är du?

Typ en medelålders mamma med make och tre barn. Numera i södra England.

Vad är typiskt för din vardagsmat? 

Middagsmat behöver inte vara så prestigefyllt. Bra råvaror vill jag ha förstås. Men man måste inte leverera krångliga recept hela tiden. Mat ska vara kul och avkopplande utan pekpinnar! Alla mina inlägg hittar du här.

Vi är nog som de flesta och försöker variera oss hela veckan. Det blir allt mindre kött och fler vegetariska middagar. Kategorin vegetariskt har flest inlägg i bloggen! Det är jag lite stolt över!  Och eftersom två av barnen har celiaki så skippar vi gluten i middagsmaten.

Vad äter dina barn?

Det vi äter. Vi har aldrig haft två menyer till middag. Det är ett förhållningssätt tycker jag som man vinner på i längden. Det betyder inte att de gillar allt som serveras på tallriken, men så kan det ju vara för oss vuxna också. Att lära barn att äta varierad mat är lika självklart för mig som att hjälpa till med deras läxor och att skjutsa dem till träningen. Trettonåringen föredrar vegetarisk mat och jublar högt varje gång det är vego på bordet.

Vilka är dina favoritrecept från bloggarkivet?

Vilka är dina bästa restaurangtips i Stockholm? 

Vill du ha god utelunch med vegotema föreslår jag lunchbuffén hos Ulriksdals Slottsträdgård. Den är alltid inspirerande!

För en middag på stan säger jag Babette, Minh Mat eller Lilla Ego. Och missa inte Hantverket!

Frukost och fika är bra på Café Pascal och Mr Cake. Gillar du glass rekommenderar jag en utflykt till Scarfo i Ålsten.

Hur hittar jag alla dina tips om Storbritannien?

Kolla här!

Maila mig?

Maila till elin@ragazze.se!