| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Om Elin

Varför matbloggar du?

Nu har jag bloggat i över tio år, det är ju inte klokt egentligen! Men matbloggen är ett sånt smart verktyg för att arkivera recept som man vill återanvända. Så det är svårt att sluta.

Matbloggen har blivit lite av en personlig tidsresa. Sen jag började blogga 2004 så har jag flyttat från en 1:a i stan via ett radhus och numer finns vi i en gammal trettiotalsvilla i förorten. Tre barn har tillkommit på vägen och ett otal resor som finns dokumenterade ur ett matperspektiv i bloggarkivet. Jag hoppas ju att barnen ska uppskatta en del av inläggen när de blir äldre.

Vad är typiskt för din matlagning?

Jag och maken är nog som de flesta och försöker variera oss hela veckan. Det blir allt mindre kött och fler vegetariska middagar. Middagsmat behöver inte vara så himla prestigefyllt. Bra råvaror vill jag ha förstås. Men man måste inte leverera krångliga recept hela tiden. Mat ska vara kul och avkopplande utan pekpinnar!

Vilka är dina favoritrecept från arkivet?

Och vad är dina bästa restaurangtips?

Just nu är jag väldigt förtjust i Bergamott och Farang. Vill du ha tips på en god utelunch så föreslår jag vegobuffén hos Ulriksdals Slottsträdgård. Gillar glass så rekommenderar jag gärna Scarfo.

Hur hittar man alla inlägg från dina resor?

AUSTRALIEN :: Sydney ::

DUBAI :: alla inlägg ::

ENGLAND :: Cumbria :: London :: Yorkshire ::

FINLAND :: Åland ::

FRANKRIKE :: alla inlägg ::

HONG KONG :: alla inlägg ::

ISLAND :: alla inlägg ::

ITALIEN :: Abruzzo :: Apulien ::  Basilicata :: Kampanien ::  Salento ::

JAPAN :: Tokyo ::

KAMBODJA :: Siem Reap ::

MALAYSIA :: Langkawi :: Kuala Lumpur ::

NORGE :: Oslo ::

NYA  ZEELAND :: Nordön :: Sydön ::

SINGAPORE :: Singapore ::

SKOTTLAND :: Edinburgh ::

THAILAND :: Bangkok ::

VIETNAM:  Ho Chi Minh :: Mui ne :: Phan Thiet ::  Dalat ::

Maila  mig?  Maila till elin@ragazze.se !