| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 18/06 2014 kl. 20:26 Kommentera

Matspaning: desserter och bubbel på rullband

Häromveckan när jag var på snabbvisit i Edinburgh blev det ett obligatoriskt stopp på Harvey Nichols matavdelning. Här finns bland annat en bar med rullband som serverar bubbel och desserter. Det är oklart så här efteråt hur pass kyld champagnen blev på rullbandet. Om  jag skulle uppdatera konceptet så skulle det gärna få vara storleksmässigt mindre desserter så att man lockas att plocka många smakupplevelser, för att sen betala för antalet tallrikar som gått åt. Ungefär som när vi åt sushi i Tokyo. Nåja det var ett kul koncept tycker jag som jag hoppas sprider sig!
harveyrull

Liknande inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.