| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 19/09 2013 kl. 9:57 2 kommentarer

Lyckad sushikväll i HCMC

Samtliga familjemedlemmar hade cravings efter god sushi. Vi läste varje skriven recension vi kunde hitta relaterat till sushi i HCMC och bestämde oss sen för The Sushi Bar som finns på sex olika ställen i stan. Vi var på ”ettan” som återfinns på Le Thanh Ton Street 2 i District 1. Vi hade inte bokat bord men kom tidigt en fredagkväll med barnen och fick de bästa platserna i baren. Någon timme senare så var det långa köer med hungriga gäster som väntade på bord.  Restaurangen har flera våningar med många olika rum för den som önskar avskildhet men jag gillade baren skarpt för sin atmosfär. För vem vill missa nöjet med att sitta på första parkett och se hur sushikockarna jobbar?


Det blev en ganska dyr kväll (jämfört med när vi går och äter på lokala vietnamesiska restauranger) och många udda fiskbitar på tallrikarna. Servicen får kommenteras som ojämn. Våra första beställningar kom på några minuter. Senare fick vi vänta 20 minuter på en kompletterande beställning. Men trots pris och ojämn service så kommer vi gärna hit igen för den fina sushin!

Sushimonkeys! Våra barn ÄLSKAR sushi!

Liknande inlägg:

2 svar till “Lyckad sushikväll i HCMC”

  1. Hanna skriver:

    Jobbigt när servicen är sådär, men ibland är maten ju precis så bra att den väger upp. Tur det!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.