| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 22/09 2011 kl. 9:44 10 kommentarer

Fish&chips i Northallerton

Listan på våra ”mat-måsten” när vi är i England är ganska lång (och blir längre och längre tror jag för varje år). En given favorit är ju att äta bra fish&chips vid varje besök. En gång räcker för att jag ska vara nöjd i flera månader ska tilläggas men det är verkligen älskad snabbmat i vår familj. Givetvis så ska det vara med mushy peas och maltvinäger!

The white horse café i Northallerton levererar alltid bra fish&chips med krispigt fras på fiskfiléerna. Två portioner räcker gott och väl till mig, maken och barnen tillsammans. Yorkshire portions som sagt.

Om du har vägen förbi Northallerton och är intresserad av mat så är det ett måste att svänga förbi delibutiken Lewis&Cooper som ligger mitt i stan. De har hur mycket delikatesser som helst. Det är typ dubbelt så stort som Cajsa Warg lokalmässigt. Ett riktigt guldkorn alltså för matintresserade!

Liknande inlägg:

10 svar till “Fish&chips i Northallerton”

 1. Hanna skriver:

  Fish & chips är verkligen gott när det är gjort ordentligt! Men jag skippar både vinäger och mushy peas, däremot vill jag ha mayo till min. 🙂

  • Elin skriver:

   Jag kunde verkligen inte med mushy peas i början, tyckte det var typ bebismat, men nu är det ett ”måste”… 🙂

 2. Fröken Dill skriver:

  MMmmmm fish n chips, den BÄSTA fisken och potatisen!

 3. Elsalagarmat skriver:

  Måste verkligen få åka till London och äta tidningssvärtad Fish n chips snart!

 4. Hon som gick skriver:

  Kan du rekommendera något Fish&chips ställe i London?

 5. […] Vår måste-lista på vad vi vill äta varje gång vi är i England blir som sagt allt längre och längre. Nu väntar sommarens Englandsresa runt hörnet och här kommer listan på vad vi längtar efter mest: […]

 6. Charlotta skriver:

  Gigs på 12 Tottenham Street (nära Tottenham Court Rd tube) har en av de bästa jag ätit i London (som inte är bästa fish & chip staden). Dock är det ingen typisk chippie utan mer en lunchrestaurang och den drivs av en cypriotisk familj så den känns inte jätteengelsk men det gör den desto bättre att ta med vänner till vilka inte gillar fish & chips.

 7. Charlotta skriver:

  PS. Elsa tidningssvärta kan du glömma nuförtiden. Det är inte hälsosamt och britterna är Health & Safetyfanatiker nuförtiden.

 8. […] ju tex bara 10 min bort. Just denna gin finns hos olika återförsäljare i Yorkshire (bland annat hos Lewis&Cooper) men jag tror inte den har hittat till London och tex flygplatsbutiker ännu. Det ska bli spännande […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.