| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 24/04 2009 kl. 19:54 2 kommentarer

Istället för en blomma – knäckebröd

I påskhelgen hade jag turen att få smaka ett hembakat knäckebröd med sesamfrön. Supergott och förmodligen lite extra mumsigt bara för att jag visste att duktiga Anna hade bakat det och verkligen ansträngt sig för att ge bort en fin påskpresent. Nu var inte presenten till mig, utan till min lillebror och hans sambo (Annas lillasyster), så det var  extra turligt att jag råkade vara där.

Jag gillar verkligen idén med att ge bort hemlagat/hembakat i present. För att inte tala om hur roligt det är att få något som man vet är gjort med omtanke. Om du behöver fler istället-för-en-blomma-tips inför säsongens alla grillkvällar hittar du dem här.  

Just det här knäckebrödet är bakat efter ett recept i boken Soppor, bröd och röror och Anna var lite fundersam över att det blev så bubbligt trots att hon ”pickade” det med en gaffel innan det gräddades. Vad kan det bero på? Jag tycker dock inte att det gjorde något, för det smakade ju enormt gott ändå.

Liknande inlägg:

2 svar till “Istället för en blomma – knäckebröd”

  1. jag tror aldrig jag ätit hembakat knäckebröd. det ser så fint och gott ut! jag håller helt med, det är så roligt att få något hemmagjort i present! det är nog därför jag alltid håller på att baka ihjäl mig så fort jag själv ska bort på något. 🙂

  2. Ellinor skriver:

    Cookie-in-a-jar ärockså en trevlig gåbortspresent. Alla torra ingredienser till en kaka i en fin burk samt ett recept förstås..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.