| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 23/07 2008 kl. 21:12 3 kommentarer

Smoothies med vattenmelon

Det blir mycket vattenmelon just nu och helst ska den vara alldeles iskall direkt från kylskåpet. Men det blir också en del smoothies då vi mixar den med frysta bär för att få det riktigt kallt. Jordgubbar och hallon blir det oftast, kanske 2/3 vattenmelon och 1/3 jordgubbar som blandas med en stavmixer och ibland även med passionsfrukt och lite saft från en lime. Sedan hälls allt upp med isbitar i en termos och håller sig kallt i picnicväskan. Mer avancerat än så här orkar vi inte göra när det är trettio grader i köket…

Liknande inlägg:

3 svar till “Smoothies med vattenmelon”

  1. Fia skriver:

    😀 😯 underbart! tack för tipset!

  2. […] kväll för att hålla oss på fötterna. Perfekt törstsläckare dessutom i barnens smoothies. En sommar levde vi på jordgubbsvarianten, i år körde vi på en blend med nypressad apelsin och lime. Så […]

  3. Lottzy skriver:

    Detta ska jag definitivt testa redan idag. Känner oå mig att jag kommer att bli poppis hos mina killar och deras vänner. Tack!

    //Lottzy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.