| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 09/06 2008 kl. 22:34 8 kommentarer

Grillsäsongen är räddad

Taylor&Jones räddade ju vår engelska julmiddag i vintras, och sedan dess så har vi ständigt återkommit till dem. De senaste dagarna har vi haft korvar med kyckling/citron/koriander, lamm/rosmarin och anka/apelsin. Den sistnämnda är min nya favorit och risken är stor att vi handlar lite mer till helgen.

Ryktet säger också att de har fått in Wensleydaleost idag så förhoppningsvis så finns min favoritcheddar med karamelliserad lök kvar nästa gång. Annars så får jag tröstäta mina favoritchips med salt&vinäger för 6:-/påsen…

Liknande inlägg:

8 svar till “Grillsäsongen är räddad”

 1. Dagmar skriver:

  T&J är makens favoritaffär. Jag vet inte hur många kg korv, bacon och hamburgare som han har handlat där 😆

 2. KarinW skriver:

  Den där butiken måste jag leta upp nästa gång jag kommer till Sthlm för alla pratar ju om de där korvarna!

 3. Cizzi skriver:

  Mums! Salt & Vinäger-chips är nog så nära himlen man kan komma! Så snart jag är till Göteborg så blir det en tur till English Shop! Det är kanske tur att de inte säljs i ”vanliga” affärer 😆

 4. Elin skriver:

  Dagmar: hamburgarna har jag inte provat ännu, är det pork&apple ni testat? är de goda?
  KarinW, ja ta med en kylväska! Det är ganska lätt hitta dit men lite ”off” från city, en stärkande prommis från Stadshuset upp mot Kungsholmen ungefär. Helena kan säkert tipsa om fik i närheten 🙂
  Cizzi, och tur nog så finns de i minipåsar 🙂

 5. Helena skriver:

  Visst kan jag tipsa om fik i närheten av Taylor & Jones – butiken ligger ju i mina kvarter. 😛

  Salt- och vinägerchipsen jag fick av dig härom dagen, Elin, försvann i ett nafs. Du har sett till att jag har fått en ny last… 🙄

 6. Elin skriver:

  Helena, du skulle inte kunna gå och köpa lite ost åt mig så kan du fylla på med mera chips också? Det står ”caramellised onion” förhoppningsvis på osten…

 7. Filippa skriver:

  Den där osten…den har jag drömt om sedan början av maj, och igår köpte jag en stooor bit. Midsommar räddad 😳

 8. […] Det är ett hårt jobb att provsmaka alla ostar men för er skull så har jag gjort lite djupgrävande research. Favoriten är fortfarande samma som jag skrev om för fyra år sedan här på bloggen. Det är nämligen deras tuffa cheddar med karamelliserad lök. Jag smugglade hem en bit i resväskan och den är grym som smält ost i pasta med tex bacon. Eller rakt upp och ner på nattmackan. Deras fårost är en ny favorit som kommer på min andra plats över deras bästa ostar. Håll utkik hos Taylor och Jones på Kungsholmen som ibland har Wensleydaleost i sitt sortiment! […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.