| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 16/02 2008 kl. 16:54 1 kommentar

Bokrea 2008

Nyhetsbreven ramlar in i mailboxen om den kommande bokrean men när jag scannar av boksajterna så hittar jag ingen kokbok som jag vill ha mer än Nigellas Fest. Utbudet känns ganska tråkigt eller beror det på att jag redan har alla bra böcker? Har ni hittat något kokboksfynd i den kommande bokrean?

Liknande inlägg:

Ett svar till “Bokrea 2008”

  1. Christina skriver:

    Bokrean … Jag blir alltid så entusiastisk när den närmar sig, men i slutet hittar jaj knappt något. Känns lite förlegat idag nät man kan få tag i bra böcker till ett bra pris när som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.