| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 13/01 2008 kl. 18:14 Kommentera

Vårt kök #2

Det känns inte som om det har hänt så mycket sedan sist men det har det ju förstås: sambon har varit flitig med att måla tak, väggar och lister. Dessutom så har det nya golvet MORÄN MODD kommit på plats. Innan fanns ett opraktiskt gammalt plankgolv så det nya golvet är verkligen välkommet!

Men så kom inga köksskåp som planerat från IKEA i torsdags. När jag pratar med kundservice så blir jag inte ett dugg klokare för det är typ ”jo det står här att de skulle köras ut idag men nu kom de inte med någon lastbil så det blir väl bra att de kommer tisdag?” Nja. Så bra var det väl inte tycker jag som hade skåpbyggarhjälp planerad till denna helg och så tappade vi fem dagar i planeringen utan att jag förstod varför. Dessutom så trasslar beställningen för kylen som skulle komma på tisdag ”för ordern har visst försvunnit” hälsar IKEA. Så den kommer den 24 istället. Nu hoppas jag att det räcker med trassel!

Så vad äter vi här hemma då? I fredags lyxade vi med en liten minibuffé på räkor, lax och löjrom men annars så är det sorgligt nog väldigt mycket hämtmat. Utbudet på hämtmat här ute i förorten är ganska begränsat så jag hoppas att vi inte få fler förseningar i köksbyggandet!

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.