| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 09/09 2007 kl. 21:41 3 kommentarer

Läkerol Split

När jag stod i kassakön på Daglivs häromkvällen fick jag syn på en nyhet från Läkerol som jag inte kunde låta bli att köpa. Sockerfria tabletter modell lite större i tre olika smakkombinationer: lakrits/hallon, lakrits/lingon och lakrits/hjortron.

Läkerol Split!

En påse lakrits/hallon fick följa med mig hem och de är galet goda! Om det inte var för varningstexten ”överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan” hade jag tryckt i mig hela påsen på en gång. 😳 Ska nog testa lakrits/hjortron också, det låter som en spännande kombination!

Liknande inlägg:

3 svar till “Läkerol Split”

  1. Fanny skriver:

    Shit, det där lät gott! Ska prova så fort jag får chansen!

  2. Elin skriver:

    lakrits och hallon är en fabolous kombo så jag sliter nog åt mig en påse så snart jag hinner 😎

  3. Linnéa skriver:

    Synd att alla var med lakrits.. Inte min favorit tyvärr!:roll:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.