| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 26/08 2007 kl. 20:44 12 kommentarer

Hälsning till Helena

Här väntar vi tappert på att bli bjudna på dina blekingska kroppkakor men ingenting händer! Så sambon shoppade småländska kroppkakor på Coop och ikväll så blev de serverade med skirat smör och lingonsylt. Vi som inte vet hur de ska smaka tyckte att det smakade ganska mycket kryddpeppar men de var helt ok – och det visade sig vara uppskattad barnmat!

null

Liknande inlägg:

12 svar till “Hälsning till Helena”

 1. Helena skriver:

  Herregud!!! De ser ju inte ens goda ut. Jag MÅSTE ge mig på ett kroppkakekok fortast möjligt. 🙄

 2. Oskar skriver:

  Hej! Minns ni mig? Hängde här en del förr i tiden innan Bredbandsbolaget bestämde sig för att skära av mig från omvärlden. Ser fram emot ditt kroppkakerecept Helena!

 3. Oskar skriver:

  …eller snarare resultatet av ditt kroppkakekok….sorry.

 4. Gollan skriver:

  Oj, nu blev jag sugen.

 5. Elin skriver:

  Helena, vad kan jag säga, vi var i kroppkakenöd och såg ingen annan utväg 🙄
  Oskar! Äntligen! Vi (och det är nog ganska många här) har saknat dig!

 6. Martin skriver:

  ….vill också ha….

 7. Sofia skriver:

  Kroppkakor är verkligen min favorit, är självuppvuxen på Ölänska kroppkakor. Har även jag blivit desperat och köpt i butiken men är inte så jätteimponerad. Måste åka till mor och far och göra ett storkok snarast!!

 8. Emma skriver:

  Håller helt med Helena – de köpta kroppkakorna ser ju näst intill oätliga ut. När mitt sug är på tok för stort kan jag tänka mig att köpa färdiga (ska lära mig att göra egna… sen) men endast för att steka.. Men det retfulla är då att man längtar ännu mer efter äkta grå kroppkakor (dregel,dregel….)

  Jag kommer på studs om du bjuder oss på kroppkakor, kanske kan vara passande någon helg när vi kommer i höst? Förresten, kan vi inte kolla om Big Comedy finns att se live i höst?

 9. Elin skriver:

  Helena, du får nog göra kroppkakor så att det räcker till Martin också, så tar vi med honom när vi kommer :mrgreen:

 10. Helena skriver:

  -> Martin & Elin: Jag förstod piken, så ja… det får bli kroppkakor till Martin också. Så klart. En mer eller mindre är ingen stor grej, det största är att få dem att hålla ihop i grytan. 🙄 Vi har nära till pizzerian i värsta fall. :mrgreen: Jag laddar!

 11. Anna skriver:

  åh nej, ät INTE köpekroppkakor 🙂 Då tappar man aptitet för kroppkakor direkt. egentligen ska det vara riktiga öländska hemmagjorda men vanliga hemmagjorda fungerar också utmärkt.

 12. […] koka kroppkakor helt på egen hand är egentligen både pinsamt och fånigt. Och om inte Elin hade pikat mig lite nu och då och talat om att hon och sambon förväntade sig att få smaka på de där omtalade […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.