Pastasallad med kalkon och kronärtskockor

Sommaren närmar sig och då är det otroligt skönt att ha snabba och enkla rätter på sin repetoar. Det här är en blixtersnabb rätt (ett användbart Karlskronauttryck :wink:). Och god!

Till två personer och en matlåda behöver du:

1 paket färsk pasta
5 kronärtskockshjärtan
15 skivor kalkonpastrami
2 tomater
två nävar machésallad
10 gröna oliver
ca 2 msk finklippt gräslök
några droppar olivolja
flingsalt
svartpeppar från kvarn
hyvlad parmesan – till servering

Gör så här:

Skär tomaterna och kornärtskockshjärtanen i kvartar. Koka pastan (det går på två minuter om du använder färsk pasta), häll av vattnet och blanda med olivolja. Blanda pastan, tomater, kronärtskockor, kalkon, machésallad och oliver. Toppa med gräslök och hyvlad parmesan och strö över lite flingsalt och nymald svartpeppar. Snabbare och enklare kan det inte bli!

Pastasallad med kalkon och kronärtskockor

2 kommentarer

  1. Sara & Linda

    Hej!! Jag läser regelbundet er blogg och skulle vilja göra lite reklam för min och Lindas nystartade matblogg, vi behöver få dit lite underbart folk och härliga kommentarer så här i början. Jag hoppas att ni tittar in. /Sara & Linda

  2. Elin

    S&L; nystartade matbloggar ska alltid hyllas, ska genast kolla in!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.