| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 09/02 2007 kl. 13:01 8 kommentarer

Hanna Wernings muggar

Just när mitt muggberoende lugnat ner sig en aning går jag och kärar ner mig i Hanna Wernings färgglada muggar från Rörstrand. Hur snygga som helst. Jag klämde på dem på NK härom dagen och konstaterade att mina Filippa K-muggar faktiskt är mer behagliga att hålla i, men… frågan är om jag kan motstå de härliga färgerna. Muggarna kostar 99 kr/st och jag kanske kan få plats med ett par i köksskåpet ändå… 😉

Hanna Werning-muggar

De är fina allihop, men allra mest gillar jag den rödsvarta varianten. Galet snygga. De där muggarna skulle passa finfint här hemma. Eftersom de är så snygga borde de stå framme. Kanske funkar de som pyttesmå blomkrukor? Förvaringsmugg för en massa pennor? Öh… ja, eller får jag se till att dricka te i princip jämt. 😛

Svart-röd mugg

I samarbete med Boråstapeter finns samma rödsvarta motiv att köpa som tapet. Riktigt snyggt som fondvägg, t e x. Här kan man se bilder från tapetfabriken. Coolt.

(Jag tror att jag har slagit rekord i användadet av ordet snygg.)

Liknande inlägg:

8 svar till “Hanna Wernings muggar”

 1. Elin skriver:

  Svårt att välja! De gula skulle ju passa i mitt apelsinhula kök. Å andra sidan så skulle den med turkost och grönt göra sig bra i min fotölj i vardagsrummet.

 2. Ida skriver:

  Å, de är så fina.
  Har precis som du tänkt att man åtminstone borde kunna använda en som pennställ…

 3. Anne skriver:

  Oj. Det där var ju verkligen inte vad jag behövde se. Det som är så fullt i mitt skåp. Men en, eller två, eller.. en av varje färg? Det får plats va? Ser de inte ut att vara ganska stapelbara också? *mummel*

 4. Hanna skriver:

  Wow vad snygga!

 5. Helena skriver:

  -> Elin: De gröna är mycket snyggare i verkligheten än vad de är på bild. Jag kan mycket väl tänka mig några sådana.
  -> Ida: Så klart att de funkar som pennställ! 😛
  -> Anne: De ÄR stapelbara! Så nu kan du med gott samvete köpa minst fyra, tycker jag. :mrgreen:

 6. Malin skriver:

  Vi fick med såna rödsvarta muggar när vi köpte nya tapeter till vårt sovrum. Håller med om att Filippa-muggarna är skönare att hålla i, särskilt för mig med små händer. Men dom är väldigt, väldigt snygga. Fast vårt köksskåp säger nej till att köpa fler 😐

 7. diddi skriver:

  Håller med grymtSNYGGA:razz:!!

 8. Maria skriver:

  Har två av varje! Önskar de fanns assietter också! Hade varit super!
  Tycker absolut de borde göras.. ! 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.