| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 09/10 2006 kl. 11:38 14 kommentarer

Hohoooo!

Tomt kylskåp

Att vara matnörd innebär inte automatiskt att kylskåpet alltid är välfyllt med spännande ingredienser. Mitt kylskåp är sorgligt tomt. En liten ostbit, en flaska portvin, kattmat och en massa glasburkar på översta våningen (och ja, jag erkänner…. det är fuloliver från ICA ni ser längst upp till vänster).

Räddningen är tack och lov inom räckhåll; ikväll ska det handlas!

Liknande inlägg:

14 svar till “Hohoooo!”

 1. Elin skriver:

  Alltsa, mitt portvin star i skafferiet, borde jag stalla den i kylen? 😳

 2. Maria skriver:

  Ha ha, jag tänkte igårkväll att jag måste blogga min tomma kyl! Great Minds Think Alike som vanligt! Faktum är att jag nog måste kontra med ett eget inlägg, min kyl är nämligen ännu tommare! 😯

 3. Elin skriver:

  Fram med bild Maria!

 4. Maria skriver:

  Jag har för övrigt inte heller portvinet i kylen… 🙄

 5. Helena skriver:

  Jag har ingen aaaning om var portviner borde stå. Det bara hamnade i kylen – i brist på plats någon annanstans. 🙄

  -> Maria: Visa bilden, visa bilden! :mrgreen:

 6. Fredrik skriver:

  Är det inte en vermouth som står där? Känns som en Noilly-prat vi ser?
  En sån har jag med i kylen så att jag inte riskerar för varma dry:or.

  Men särskilt tomt har jag inte för ekolådan var nyss hemma hos mig.

 7. Helena skriver:

  -> Fredrik: Du har så rätt! Det är en Noilly-Prat jag har i kylen – en vermouth alltså. 😳 Tjejen utan koll. Jag är däremot helt säker på att det är bubbelflaskor som står i kylskåpsdörren, men de syns inte på bilden. :mrgreen:

  Och ja… jag är avundsjuk på din Ekolåda. 😛

 8. Oskar skriver:

  -> Helena: Få bort de där Zeta-burkarna fort som tusan! Max kan ju se.

 9. Helena skriver:

  -> Oskar: Ojdå. Jag får photoshopa lite, helt enkelt. Eller har kanske Max överseende med Zeta-burkarna eftersom det står en Fontanaburk vid sidan om… 😉

 10. Max skriver:

  Ojojoj, för sent. Jag har sett! 😯 Två Zeta och bara en fontana. Nåja, bättre än ingen Fontana alls 🙂

 11. […] Enda anledningen till att ni ser en bild på mitt kylskåp är för att några andra gjorde samma sak här och här. Jag, till skillnad mot de andra, väljer att kommentera innehållet. […]

 12. Max skriver:

  Hoppsan, hamnar det en trackback automatiskt?

 13. […] Till skillnad från Max, Helena och Maria är jag inte redo att plåta min kyl, men det kanske kommer. Som ni förstår måste jag bara städa lite först. Jag har redan börjat, slängde tre ketchupflaskor igår. De andra två fick dispens. Trots att jag inte gillar ketchup. […]

 14. […] Helena visar sitt kylskåp och jag känner att jag måste kontra! För tillfället är det nämligen väldigt tomt på mat i kylen, kan ju ha något att göra med att vi nyss kommit hem från en vecka på landet. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.