| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 24/08 2006 kl. 9:55 2 kommentarer

Hallonsås med mynta

Myntasås aka mint sauce är ju en av våra basvaror här hemma. Ofta serveras det till kött men det här är en efterättsvariant! Såsen serverades till gräddig vaniljglass och pistagenötter. Gott!

HALLONSÅS MED MYNTA

  • Blanda 1 msk myntasås med ca 1 dl färska hallon.
  • Smaka av med socker, här blev det med muscovado. Jag tror det gick åt ca 3-4 tsk socker ungefär för att det inte skulle vara för surt och syrligt.

Liknande inlägg:

2 svar till “Hallonsås med mynta”

  1. Helena skriver:

    vart får du tag i myntasåsen, åker du ut till Rinkeby eller är det Hötorgshallen ?

    • Carolyn skriver:

      Myntasåsen (Mint Sauce) kan, bl.a engelska specialiteér, köpas hos:

      The English Shop
      Stockholm
      (i Söderhallarna)

      T-bana Medborgarplatsen

      Öppettider:
      Mon-Wed 10.00-18.00
      Thur-Fri 10.00-19-00
      Sat 10.00-16.00
      Sun 12.00-16.00.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *