| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 24/04 2006 kl. 20:02 9 kommentarer

Räddningen?

Nyaste numret av Laga Lätt fick följa med mig hem när jag handlade idag och bland tipsen om nya produkter hittade jag räddningen för allas vår trötta basilika. En snygg självvattnande kruka från Eva Solo. Kanske något att investera i?! Se demo här!

Liknande inlägg:

9 svar till “Räddningen?”

 1. Oskar skriver:

  Herreud vilken basilika i demo-videon… Så frodig. Och jag som tyckte min lilla planta här hemma hållit sig ganska bra nu efter tipset att ha den i en yttre kruka vilken man vattnar i.

 2. Max skriver:

  Åh, såna måste jag skaffa. Ett tag var jag inne på att bara köra kaktusar, eftersom mina blommor självdör efter bara ett par veckor, men det här kan sannerligen vara räddningen. Dessutom skulle nog min flickvän gilla om jag köper något till hemmet som inte är datorbaserat. Två flugor i en smäll liksom 😀

 3. Sara skriver:

  Kan varmt rekommendera denna kruka då jag har en… som jag använder för just basilika! Fungerar fantastiskt. Alla som kommer hem till oss är fascinerade över våra jättebasilikor!

 4. Frida skriver:

  Jag har ju en sån, men jag har inte ens tänkt på att ha basilika i den. Pinsamt. Det skall genast åtgärdas. Den andra gamla växten får klara sig bäst den vill.

 5. Oskar skriver:

  -> Frida/Sara: Var har ni köpt krukan? Vill också ha en basilika som kan vaja i vinden…som man kan sitta i skuggan av soliga sommardagar.

 6. Frida skriver:

  Oskar – jag fick den i julklapp för ett par år sedan. Men jag tror den finns på Designtorget. De brukar ha lite Eva Solo-grejer.

 7. Helena skriver:

  -> Oskar: Kolla på Home Company i Karlskrona, där kanske den finns! 🙄

 8. Elin skriver:

  och jag såg den idag på Åhlens City i Sthlm, så den kanske finns på fler Åhlensbutiker?

 9. Oskar skriver:

  Tack för tipsen! Ska kolla upp det….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.