| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 16/03 2006 kl. 12:45 8 kommentarer

Campbells Limited Edition

Campbells lovade ju en Limited Edition med Andy Warholdesignade soppburkar. Vad hände med dom? Var det någon som såg till dem i mataffären? Jag hade hoppats på en burkrelease i bästa StellaMcC-på-H&M-anda där matnördar köade utanför Vivo en timme innan öppningsdags, men som sagt, jag har inte sett en endaste burk.

Så jag mailade Campells och frågade, svaret som jag fick blev väl inte så upphetsande: Kampanjen för Campbells Limited Edition pågår mars månad ut så det ska fortfarande finnas kvar burkar i butikerna i Stockholmstrakten.

Huromhelst, burkarna är snygga. Bild på burkarna finns här.

Liknande inlägg:

8 svar till “Campbells Limited Edition”

 1. Alice skriver:

  Utmärkt detektivarbete Elin. Jag vill också ha en burk och lovar att säga till när jag hittar. Letar på Frk Warg redan i kväll.

 2. Jenny skriver:

  Hallå! I den ICA-butik jag tillbringar några kvällar i veckan i då jag inte studerar säljer vi dem. Tyvärr är det i Malmö – för långt att åka förstås. Men detta betyder ju att de borde kunna hittas i vanliga mataffärer, den lite större och mer välsorterade sorten, nära dig? Och bra att du påminde mig att köpa några stycken själv – snygg detalj i kökshyllan ju!

 3. Johan skriver:

  Hej,

  tänkte bara berätta för er att jag har fått tag på flertalet utav burkarna, när jag köpte dom (för någon vecka sedan) fanns de på Vi vid hornstull (den som ligger nere i tunnelbanan alltså inte den som ligger på hornsgatan)

  Lycka till!
  Johan

 4. Elin skriver:

  Tack för alla spanartips, vi ger oss ut på burkletande idag och återkommer om rapport!

 5. Sara skriver:

  Jag såg dem på Daglivs vid Fridhemsplan för ett par veckor sedan!

 6. Elin skriver:

  Jag hann med Daglivs idag och där var de slut. Ska testa med ett annat Vi imorgon 😉

 7. Helena skriver:

  Hej,
  Visst har de funnits i affärerna, och finns kanske fortfarande kvar. På Vi Hornstull och i Solna centrum iallafall(Vi eller Ica Kvantum). Har själv köpt två av de tre sorter som finns.

 8. […] Tack för alla soppburkletartips! […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.