| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 12/03 2006 kl. 18:33 1 kommentar

I wokpannan

Kycklingwok, äggnudlar och vitkålssallad

Wokpannan är den snabba matens räddning. Efter några minuter på hög värme blir grönsakerna krispiga och smakar bra tillsammans med nudlar eller ris. Idag blev det en variant med kycklingfiléer, squash, champinjoner, broccoli, stjälkselleri, paprika, bambuskott, böngroddar, vattenkastanj och purjo. Och som smaksättning: saften av en lime, rikligt med soja, en skvätt tabasco, chilipeppar och salt. Jag gjorde dessutom en vitkålssallad med lite olja, risvinäger och salt som blev riktigt god.

Med tanke på mitt förra inlägg kan jag stolt meddela att det blev en matlåda till imorgon också och att sambon fick i upprag att steka två extra kycklingfiléer som nu ligger skivade i frysen och väntar på att få sällskap av risonisallad, råris eller pasta i en kommande lunchlåda. Det var era piffiga lunchtips som behövdes för att få mig på banan igen! 😉

Liknande inlägg:

Ett svar till “I wokpannan”

  1. […] kycklingfiléerna som ligger i frysen blir det ofta wok, fajitastillbehör, ugnsstekt med fyllning eller kanske stekt tillsammans med oregano och […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.